Oferta de publicitate


cont premium

Cont Premium

Inscrierea in directorul nostru, cu un cont Premium, va aduce urmatoarele beneficii:

Avantaje:
  • evidentierea, fata de celelalte inregistrari din lista in care sunteti inscris, prin culoare distincta fata de restul inregistrarilor.
  • acces la panoul de administrare al contului dvs., unde puteti sa va gestionati informatiile despre dvs. sau cabinetul de avocatura/mediere pe care il reprezentati, CV-ul dvs, datele personale sau datele profesionale, precum si sa aprobati sau nu comentariile venite de la utilizatori. Datele dvs de contact vor fi publice, astfel, clientii va vor putea contacta in mod direct, pe telefon sau pe email.
  • posibilitatea de a publica comunicate de presa, aprecieri de la clienti sau note, care sa vina in sprijinul mediatizarii serviciilor dvs.
  • posibilitatea de a fi contactat direct din websiteul www.listamediatori.ro, prin email, telefon sau alte modalitati (Facebook, Twitter etc)
  • veti primi pe email, in mod automat, intrebarile/problemele puse pe sitel nostru de catre vizitatori, astfel putand alege sa ii contactati direct sau sa le raspundeti la intrebari in mod public, pe site, crescandu-va, astfel, notorietatea (aceasta facilitate urmeaza a fi implementata de catre noi si va avea un cost suplimentar dupa implementare, momentan v-o oferim dvs si celor care se inscriu pina pe data de 1 iulie, in mod promotional, gratuit).
Costul acestui serviciu, pentru 1 an (12 luni) este de doar 150 lei.

Promovari suplimentare in directorul nostru

lista de recomandari

1. Plasarea numelui dvs. in lista de recomandari - 45 lei / luna

Pe parcursul navigarii prin websiteul www.listamediatori.ro pot fi plasate casete ce pot contine numele dvs. ca recomandare pentru vizitator.
Numele va avea legatura catre pagina dvs. prezenta pe www.listamediatori.ro, asociata contului dvs. Premium, in care vizitatorul va regasi informatiile dvs.

Avantaje:
  • expunere marita fata de listarea normala
  • evidentierea prin prezenta numelui dvs
  • cresterea notorietatii si a credibilitatii

banner de promovare

2. Plasarea unui banner publicitar (150x100 px) in www.listamediatori.ro - de la 200 lei / an

Bannerul este realizat de echipa noastra, in colaborare cu dvs. si va fi plasat in partea laterala a site-ului, in mod permanent, cu link catre pagina dvs de pe www.listamediatori.ro sau catre siteul dvs web.
Va ajuta inclusiv la o campanie de SEO (search engine optimization) daca veti dori sa iesiti in prima pagina a rezultatelor Google pe anumite cuvinte de cautare.
Pretul este pentru un an de zile si creste odata cu pozitionarea catre partea de sus a coloanei de bannere.

Avantaje:
  • expunere maxima in site
  • evidentiere

SEO si PR

3. Promovare Google si PR - 150 lei / luna

Campanie de promovare cu 5-7 articole de PR, scrise de catre echipa noastra, si publicat in directoarele si website-urile partenerilor nostri.

Search Engine Optimization pozitionarea pe prima pagina a rezultatelor cautarilor Google, pe cuvintul cheie "mediator NUME PRENUME".

Acesta este un pachet avansat, pe care vi-l recomandam numai dupa ce ati capatat incredere in echipa noastra.

Va putem prezenta lista clientilor care au apelat la noi pt promovarea serviciilor/produselor lor pe pagina Google. Avem primele locuri de pe o multime de cuvinte de cautare pt google: de la farmacie veterinara pina la pui bio si torturi aniversare bucuresti. Toate acele siteuri pe care le vedeti in pe primul loc au apelat la noi.

Din experienta nostra de pina acum, este posibil ca aceasta investitie o recuperati in aproximativ 2 luni.

In plus, v-o datorati dvs. pentru munca pe care ati depus-o ca sa aveti dreptul de a practica aceasta profesie. Reclama e sufletul comertului, nu?

Achitarea facturilor se face foarte simplu, prin OP, plata cu cardul, online, direct din contul dvs. din siteul nostru sau cash, la sediul nostru. Veti primi factura fiscala, chitanta fiscala si contractul aferent serviciilor alese si achitate.

* Preturile mentionate nu contin TVA.

** Oferta este valabila pana la data de 31.12.2013

F1