Termeni si conditii


Operatorul website-ului www.ListaMediatori.ro
Operatorul website-ului www.ListaMediatori.ro este:
S.C. Innovative Web Services S.R.L.
Sediul Social: Bd. Ion Mihalache, nr. 339, bl. 15, sc. B, et. 6, ap. 60, sector 1, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/5442/2004
CUI / CIF: RO16304472
Tel/fax: 0737.788.388
e-mail: office@iws.ro
denumit, in continuare, IWS.

ListaMediatori.ro este un site de limba romana, creat, dezvoltat si operat de IWS si caruia i se aplica urmatorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele etc publicate in toate paginile site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului (denumite in continuare "Termeni si Conditii") www.ListaMediatori.ro (denumit, in continuare "Site" sau "Siteul") stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita Siteul sau poate beneficia de serviciile puse la dispozitia de IWS.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar vizitarea in continuare a Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

PARTILE
Dvs., in calitate de Beneficiar, sunteti de acord cu prestarea Serviciului de catre
SC Innovative Web Services SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Ion Mihalache, nr. 339, bl. 16 sc. B, et. 6, ap. 60, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5442/2004, C.U.I. RO16304472, avind contul deschis la Libra Bank, sucursala Berceni, cu numarul RO52BREL0002000539600100, denumit, in continuare, Prestator.
I. TERMENI
1.1. website - reprezinta site-ul web www.listamediatori.ro, in integralitatea lui.
1.2. link - zona grafica sau textuala a unei pagini a website-ului, activa la click cu mouse-ul, ce poate avea, ca efect, o actiune in cadrul website-ului.
1.3. caseta (Beneficiarului) - reprezinta partea din paginile de tip lista ale website-ului, in care este prezent numele Beneficiarului.
1.4. lista - colectie de casete, afisate una sub alta, pe una sau mai multe pagini ale website-ului, toate avand un element comun.
1.5. pagina proprie - pagina/pagini din cadrul website-ului, in care sunt prezentate informatii privitoare la Beneficiar.
1.6. panou de administrare - sectiune privata a website-ului, accesibila numai dupa o autentificare valida cu nume de utilizator si parola, in care se pot introduce informatii ce vor deveni, mai apoi, publice, in pagina proprie a Beneficiarului din cadrul website-ului.
1.7. caseta de recomandari - reprezinta o portiune a uneia sau mai multor pagini ale website-ului, avand forma rectangulara, in care sunt afisate informatii succinte despre Beneficiar, cu link catre pagina proprie a acestuia.
1.8. banner - imagine sau constructie grafica afisata in paginile website-ului.
II. SERVICIUL
2.1. Prestarea de servicii de publicitate in cadrul website-ului www.listamediatori.ro, proprietate a Prestatorului, astfel:
2.1.1 Plasarea preferentiala a casetei Beneficiarului in lista in care acesta este inscris.
2.1.2 Pagina proprie detaliata.
2.1.3 Accesul, pe baza de nume de utilizator si parola, la panoul de administrare a propriilor informatii afisate in website.
III. DURATA SERVICIULUI
3.1. Serviciul intra in vigoare de la data efectuarii platii si are durata de 12 luni calendaristice.
IV. OBLIGATII
4.1. Prestatorul:
4.1.1. realizeaza specificatiile anexelor pe baza materialelor primite de la Beneficiar si nu raspunde de continutul textului, a imaginilor si al designului;
4.1.2. asigura calitatea conform materialului primit de la Beneficiar;
4.1.3. nu are dreptul sa introduca materialele Beneficiarului in alte site-uri decat cele contractate fara acordul acestuia;
4.2. De asemenea Beneficiarul se obliga:
4.2.1. sa predea Prestatorului materialele necesare realizarii specificatiilor Serviciului, in formatul ales de catre Prestator.
4.2.2. sa depuna toate diligentele necesare realizarii in bune conditii a Serviciului, in masura in care acestea tin exclusiv de Beneficiar.
4.2.3. raspunde de continutul textului, al imaginilor si designului cu care isi promoveaza produsele sau serviciile;
4.2.4. asigura Prestatorul ca intregul continut al materialelor predate are toate aprobarile oficiale necesare publicarii multimedia, responsabilitatea fata de terti pentru datele puse la dispozitie Prestatorului spre publicare apartinand in exclusivitate Beneficiarului;
4.2.5. responsabilitatea fata de terti, pentru datele puse la dispozitie Prestatorului spre publicare, apartine in exclusivitate Beneficiarului
V. TERMENE
5.1. Beneficiarul se obliga sa predea materialele necesare realizarii in bune conditii a Serviciului.
5.2. Termenul de predare a materialului este data la care acesta se primeste efectiv de catre Prestator si nu termenul de expediere de catre Beneficiar.
VI. CONDITII DE PLATA
6.1. Costul pentru serviciile prevazute la pct. 2.1.1 este de 150 de lei, fara TVA, anual.
6.2. Beneficiarul este de acord ca factura sa i se emita exclusiv in format electronic, aceasta fiind transmisa pe adresa de e-mail utilizata de Beneficiar la inregistrarea in site.
6.2.1. Facturile fiscale pot fi trimise, la cerere, prin curier, contra sumei de 18 lei + TVA/trimitere.
VII. RENUNTAREA LA DREPTURI
7.1. Faptul ca una dintre parti nu insista pentru indeplinirea stricta a clauzelor termenilor si conditiilor sau nu-si exercita vreuna dintre optiunile la care are dreptul in baza prezentului contract nu inseamna ca renunta la drepturile pe care urmeaza sa le dobindeasca in temeiul prevederilor sale.
XIII. FORTA MAJORA
8.1. Forta majora apara de raspundere partea care o invoca. Invocarea fortei majore se va face conform legilor in vigoare.


Materialele si informatiile
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitor, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre vizitatori (prin vizualizare directa pe site) apartin IWS.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al IWS. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
 • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: "Informatii furnizate prin amabilitatea ListaMediatori.ro".
 • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: ListaMediatori.ro - www.ListaMediatori.ro)
  IWS isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Intr. Depoului nr. 6, Bucuresti, Sector 2, Tel./Fax: 021-224.69.22, cu specificatia "In atentia redactiei ListaMediatori.ro, sau prin e-mail la adresa office[arond]iws[punct]ro.

  Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea IWS, ci numai raspunderea persoanelor respective.

  Plata serviciilor
  In cazul optarii pentru plata online (cu cardul bancar), legea aplicabila este Legea Comertului Electronic, nr. 365/2002.
  Procesarea datelor de card se face pe serverele Pay U (payu.ro, ePayment.ro), iar Furnizorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
  Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
  Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
  Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
  Conform OUG 130/2000: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

  Modificarea Termenilor si Conditiilor
  IWS are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre vizitatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului.

  Limitarea raspunderii
  IWS nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Materiale din acest site au caracter informativ si nu pot inlocui sfatul specialistului. Toate drepturile apartin autorilor si vizitatorilor site-ului ce adauga informatie proprie.

  IWS va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.Cu toate acestea, IWS nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe IWS pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

  Pentru caz de forta majora, IWS, impreuna cu reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al IWS, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

  Acceptarea Termenilor si Conditiilor Acceptarea Termenilor si Conditiilor Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, utilizatorul isi da acordul pentru efectuarea platilor prin preluarea directa din contul de card, in cazul in care alege aceasta modalitate de plata, si declara ca plata este facuta in numele sau si ca are dreptul sa foloseasca modalitatea de plata respectiva. In cazul platilor facute cu cardul, utilizatorul declara ca are peste 18 ani si este titularul de drept al cardului respectiv. IWS nu este responsabil pentru orice reclamatii legate de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata, pentru consumarea resurselor de plata ale utilizatorilor si nu poate returna fonduri contului daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata.

  Legea aplicabila. Litigii
  Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului si toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate, de catre instanta romana.

 • Website-ul nostru utilizează cookie-uri. Mai mult
  Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
  De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea fișierelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind fișierele cookie.
  Da, accept
  Modific setările
  Mai târziu
  Alegerea dumneavoastră privind fișierele cookie de pe site-ul listamediatori.ro
  Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
  - Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
  Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
  Innovative Web Services SRL listamediatori.ro Vezi politica de confidenţialitate
  cookieinfo, frmWRK, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmv, __utmz, filterType
  Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
  Aceste fișiere cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
  - Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
  Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
  Google Inc. google.com / google.ro Vezi politica de confidenţialitate
  _ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, _gat_gtag_<property-id>, __utm, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmv, __utmz, 1P_JAR, CONSENT, NID, APSID, HSID, NID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID
  Aceste fișiere cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
  - Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
  Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
  Nu se utilizează cookie-uri de social media
  Aceste fișiere cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
  - Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de fișiere cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
  Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
  Nu se utilizează cookie-uri de publicitate
  Trimite
  F5